Canelons de pernil dolç

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: El maresme
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Barregeu la maionesa amb el foie gras amb l'ajut de un batedor. Esteneu els talls de pernil el taulell i unteu-los amb la maionesa preparada. Poseu, al mig de cada tall dos espàrrecs ben escorreguts i capiculats, prèviament tallats a la mateixa amplada del pernil.
A la barreja de maionesa que us quedi, afegiu-hi el formatge i la poma tallats a dauets, el pollastre desfilat i la pinya ben escorreguda i tallada petita. Poseu aquesta barreja damunt dels espàrrecs , escampeu-hi les nous torcejades per sobre, i emboliqueu el tall de pernil en forma de caneló. Tireu-hi sucre per sobre i cremeu-ho amb el cremador ben calent.
Per servir-ho, poseu ensiam tallat a juliana en una plata, col•loqueu-hi al damunt els rotllos de pernil i escampeu-hi els rovells d'ou rallats.
Nuri Mataró Viñals


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se