Amanida Costa Brava

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Elaboració

Renta la paret blanca de l'enciam i talla a trossets. Posa els musclos
en un pot amb el vi, quan estiguin oberts retira la closca i reserva el
brou de la cocció. Bull les gambes amb una mica d'aigua i julivert durant
uns 6 minuts i escorre. Bull els pésols i passa'ls per aigua freda.
Talla a trossets l'api el pebrot, el julivert i la menta. Barreja tots els
ingredients i aliñals amb la salsa

Notes

Salsa, Barreja l'oli amb el vinagre 1/2 gotet de brou de cocció dels musclos
i la nata, sazónala amb la sal i pebre


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se