Amanida Costa Brava

Ingredients

  • 1 enciam
  • 12 olives verdes
  • 100 gs de gambes pelades
  • 1/2 kg de musclos
  • 100 gs de pesols
  • 1 pebrot
  • 1 vaset de vi blanc
  • 3 cullerades de nata
  • 2 cullerades de vinagre
  • Oli
  • 1 branqueta de julivert
  • Api, unes fulles de menta
  • Pebre ,sall

Elaboració

Renta la paret blanca de l'enciam i talla a trossets. Posa els musclos
en un pot amb el vi, quan estiguin oberts retira la closca i reserva el
brou de la cocció. Bull les gambes amb una mica d'aigua i julivert durant
uns 6 minuts i escorre. Bull els pésols i passa'ls per aigua freda.
Talla a trossets l'api el pebrot, el julivert i la menta. Barreja tots els
ingredients i aliñals amb la salsa

Notes

Salsa, Barreja l'oli amb el vinagre 1/2 gotet de brou de cocció dels musclos
i la nata, sazónala amb la sal i pebre


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

632 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: