Canelons Gourand
Categoria:
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons
- 400 grams de pit de pollastre rostit
- 100 grams de pernil cuit
- 100 grams de greix de ronyó
- 2 salsitxes de Frankfurt
- 2 ous
- 3 llesques de pa de motlle remullades en llet
- 1 vaset de brandi
- 1 cullerada de condiment per a rostits
- Sal i pebre
Elaboració
Amb el greix de ronyó ofega el pit, el pernil i les salsitxes durant 10
minuts
Quan estigui daurat, afegeix el brandi i cou fins que es redueixi.
Afegeix els ous lleugerament batuts i barreja bé.
En una picadora, barreja amb la resta dels ingredients, salpebra i finalment tritura.
Omple els canelons, cobreix amb salsa beixamel, i gratina al
forn fins que prenguin un bonic color daurat
Comparteix aquesta recepta: