Canelons Gourand

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Amb el greix de ronyó ofega el pit, el pernil i les salsitxes durant 10
minuts
Quan estigui daurat, afegeix el brandi i cou fins que es redueixi.
Afegeix els ous lleugerament batuts i barreja bé.
En una picadora, barreja amb la resta dels ingredients, salpebra i finalment tritura.
Omple els canelons, cobreix amb salsa beixamel, i gratina al
forn fins que prenguin un bonic color daurat


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se