Maionesa feta amb morter de pedra

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Morter de pedra

Elaboració

1. En un morter es posen els alls que prèviament haurem pelat, i la patata que haurem bullit i deixat refredar, i el rovell d' ou que haurem separat de la clara.
2. Amb la mà del morter s'aixafa tot.
3. Amb un setrill hi anirem posant l' oli d' oliva de rajolí en rajolí donant voltes amb el morter fins que estigui lligat.
4. I per ultim s'hi tira la sal. Es fa una remenada i ja està.

15min

Notes

Aquesta salsa es pot posar a la "ensaladilla russa", la pots acompanyar amb la carn, o te la pots menja sucant pa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se