Gaspatxo amb remolatxa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Triturar molt bé amb el "turmix" els tomàquets , els alls les remolatxes i les cullerades d´oli .
Es col.la i el que queda del col.lador tornar-ho a passar pel "turmix"junt amb un gotet d´aigua .
Col.lar-ho tot i posar-ho en un vol gran i afegir el vinagre i la sal .
Per servir-ho es posa en vols individuals , que a cada un es posa primer una cullerada de
formatge "Philadelphia ""Light", despres el gaspatxo , i per acabar al damunt trossets petits de
olives negres i una mica de pebre negre .
Bon profit !!!!

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se