Gaspatxo amb remolatxa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 quilos tomàquets madurs.
  • 3 remolatxes.
  • 2 grans d'all.
  • 6 cullerades d'oli d'oliva.
  • 4 cullerades de vinagre de Modena.
  • Formatge Philadelphia.
  • Olives negres.
  • Sal. pebre.

6 racions

Elaboració

Triturar molt bé amb el "turmix" els tomàquets , els alls les remolatxes i les cullerades d'oli .
Es col.la i el que queda del col.lador tornar-ho a passar pel "turmix"junt amb un gotet d'aigua .
Col.lar-ho tot i posar-ho en un vol gran i afegir el vinagre i la sal .
Per servir-ho es posa en vols individuals , que a cada un es posa primer una cullerada de
formatge "Philadelphia ""Light", despres el gaspatxo , i per acabar al damunt trossets petits de
olives negres i una mica de pebre negre .
Bon profit !!!!

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2367 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: