Gaspatxo amb remolatxa
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 quilos tomàquets madurs.
- 3 remolatxes.
- 2 grans d'all.
- 6 cullerades d'oli d'oliva.
- 4 cullerades de vinagre de Modena.
- Formatge Philadelphia.
- Olives negres.
- Sal. pebre.
6 racions
Elaboració
Triturar molt bé amb el "turmix" els tomàquets , els alls les remolatxes i les cullerades d'oli .
Es col.la i el que queda del col.lador tornar-ho a passar pel "turmix"junt amb un gotet d'aigua .
Col.lar-ho tot i posar-ho en un vol gran i afegir el vinagre i la sal .
Per servir-ho es posa en vols individuals , que a cada un es posa primer una cullerada de
formatge "Philadelphia ""Light", despres el gaspatxo , i per acabar al damunt trossets petits de
olives negres i una mica de pebre negre .
Bon profit !!!!
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2367 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.