Gaspatxo amb remolatxa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 quilos tomàquets madurs.
  • 3 remolatxes.
  • 2 grans d'all.
  • 6 cullerades d'oli d'oliva.
  • 4 cullerades de vinagre de Modena.
  • Formatge Philadelphia.
  • Olives negres.
  • Sal. pebre.

6 racions

Elaboració

Triturar molt bé amb el "turmix" els tomàquets , els alls les remolatxes i les cullerades d'oli .
Es col.la i el que queda del col.lador tornar-ho a passar pel "turmix"junt amb un gotet d'aigua .
Col.lar-ho tot i posar-ho en un vol gran i afegir el vinagre i la sal .
Per servir-ho es posa en vols individuals , que a cada un es posa primer una cullerada de
formatge "Philadelphia ""Light", despres el gaspatxo , i per acabar al damunt trossets petits de
olives negres i una mica de pebre negre .
Bon profit !!!!

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2535 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: