Albergínies farcides de carn

Ingredients

  • 6 albergínies .
  • 2 botifarres .
  • Salsa de tomàquet ( 200 grms. )
  • Una ceba gran .
  • Pa ratllat .
  • Formatge ratllat .
  • Oli d'oliva verge .

6 racions

Elaboració

Es renten les albergínies i es parteixen per la meitat . Es fregeixen a la paella amb oli abundant ,
primer per la part de la pell i després , la part de la pulpa. Quan siguin cuites, es treuen i es
deixen escòrrer . Quan siguin fredes es buiden amb compte amb una cullera i es reserven les
cassoletes.
De l'oli que ha quedat se n'agafa el suficient per fer un sofregit de ceba ben abundant picada.
Quan es un xic rosa s'afegeix el tast de la butifarra que s'haurà tret la pell , es donen forces
voltes per sofregir_ho ; i si afegeix el tomàquet ; quan ja està fet si tira una cullerada curulla
de pa ratllat i una altre de formatge ratllat, abans ja si haurà afegit la pulpa de l'albergínia trinxada.
Es donan unes quantes voltes i ja está fet i a punt per omplir les cassoletes , que es fan
bastant curulles.
Per sobre de cada una s'esporneja amb pa ratllat i formatge ratllat .
Es posa amb una safata i es gratina al forn fins que quedin doradetes .

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

981 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!