Pollastre a la Stroganoff

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Asseca la carn amb tovalloles de paper de cuina, fregeix a foc fort en petites porcions, salpebra i reserva.
En la mateixa paella ofegar l'all i la ceba
Sofregeix lleugerament el pebrot i el puré de tomàquet, afegeix el pebre vermell, el puré de tomàquet, el vi o brou i deixa bulli una mica
Afegeix la crema i porta a ebullició, afegeix el cogombre en vinagre i el pollastre, i deixa només que s'escalfi, rectifica de sal i pebre si és necessari i serveix immediatament.
Aquest plat es pot acompanyar amb pasta, arròs o mandonguilles.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se