Canelons de ragú de bou

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pique el ragú i barreja amb els espinacs, cou a foc lent
Pica les anxoves i el cervell, incorpora a la cassola i barreja bé remenant suaument
Omple els canelons i cobreix-los amb salsa mousse d'escalivada
Serveix de seguida.

Salsa mousse d'escalivada :

2 pebrots grans vermells
2 albergínies grans
2 decilitres de crema de llet
Sucre i
Sal
Rosteix els pebrots i les albergínies al grill del forn
Pela i elimina les llavors
Un cop nets, tritura en un recipient juntament amb la crema de llet, comprova el punt de sal i afegeix un pessic de sucre


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se