Arròs amb costella de porc

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Paella o cassola
cullera de fusta

Elaboració

En una paella enrossiu les costelles de porc amb molt poc oli. Quan agafin color afeguir el alls tendres i els dos pebrots, tot trossejat, les fabes i les carxofes netes i tallades a quarts, sal i ofegar fins que estigui tot tendre, desprès incorporar el pebre vermell i ràpidament l'arròs. Remanar unes quantes vegades perquè l'arròs s'impregni de tots els sabors. Afegir aigua calenta i deixar coure uns 16 minuts. Deixar reposar 2 o 3 minuts abans de servir.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se