Conill amb salsa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de fang
una cullera de fusta
un got

Elaboració

Posar en una cassola una mica d'oli i el conill enfarinat, deixar que es dori una mica, afegir la ceba i l'all que primer hem triturat, les pastanagues tallades en rodanxes fines i el puré de tomàquet, tapar la cassola i deixar coure 10 minuts. Afegir el vi blanc, la fulla de llorer, pebre i sal, la farigola, l'orenga i les olives. Si cal afegir una mica de caldo. Tapar i deixar coure 15 minuts. Servir calent i es pot acompanyar amb arròs blanc.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se