Truita de rovellons variats

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

2 racions

Elaboració

Traurem els rovellons de pot i els passarem per l'aigua.
Posarem un cassó amb aigua, quan estigui calenta hi posarem els rovellons i la sal i els deixarem bullir un 1/4 de hora.
Tot seguit en una paella hi posarem l'oli d'oliva i quan estigui calent hi tirarem els rovellons que prèviament haurem escorregut, la dent d'all tallat petitet i un polsim de julivert.
Ho deixarem coure uns 10 minuts .
En un plat batrem els ous, hi tirarem els rovellons, li donarem una remenada, ho posarem a la paella i farem la truita

30min

Notes

Es pot servir com aperitiu o ho pots acompanyar amb una amanida verda o també sola.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se