Canelons a la catalana

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Ofega la ceba fins que estigui daurada i afegeix la carn de vedella, la carn de porc, el pernil dolç i el pit de gall dindi.
Rosteix durant 20 minuts, afegeix el vi i deixa que redueixi.
Un cop tot ben triturat, torna a posar a la cassola al foc, i afegeix el foie gras, l'extracte de tomàquet i el brou.
Condimenta amb sal i pebre al gust.
Farceix els canelons i cobreix amb salsa beixamel i formatge, si es vol es poden gratinar


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se