Pesto de carbassa (2)

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:

Ingredients

Elaboració

Mescla en un bol la carbassa, l’all i l’oli, assaona i es va estenent sobre una safata folrada amb paper d'enfornar.
Cou al forn durant uns 20 minuts al centre del forn prees calfat a 220 graus.
Passat aquests tems retira del forn i fes un puré de carbassa amb l'all.
Afegeix el romaní i el formatge, barreja a poc a poc l’oli i mescla bé
S'adapta, per menjar amb torrades de Pa, pasta, etc.
Durabilitat: En un pot de vidre, cobrir amb una mica d'oli, ben tancat al voltant d'1 setmana a la nevera i molt mes temps si o guardem al congelador

Notes

S'adapta, per menjar amb torrades de Pa, pasta, etc.
Durabilitat: En un pot de vidre, cobrir amb una mica d'oli, ben tancat al voltant d'1 setmana a la nevera i molt mes temps si o guardem al congelador


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se