Pesto de carbassa (2)

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:

Ingredients

  • 600 grams de carbassa (per exemple, Muscade) en cubs grans de 2 cm.
  • 4 grans d'all
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 culleradeta de sal
  • Una mica de pebre.
  • 100 grams d'ametlles pelades i picades fines
  • 3 cullerades de romaní, picat finament
  • 50 grams de formatge parmesà ratllat,
  • 1 dl d'oli d'oliva.

Elaboració

Mescla en un bol la carbassa, l’all i l’oli, assaona i es va estenent sobre una safata folrada amb paper d'enfornar.
Cou al forn durant uns 20 minuts al centre del forn prees calfat a 220 graus.
Passat aquests tems retira del forn i fes un puré de carbassa amb l'all.
Afegeix el romaní i el formatge, barreja a poc a poc l’oli i mescla bé
S'adapta, per menjar amb torrades de Pa, pasta, etc.
Durabilitat: En un pot de vidre, cobrir amb una mica d'oli, ben tancat al voltant d'1 setmana a la nevera i molt mes temps si o guardem al congelador

Notes

S'adapta, per menjar amb torrades de Pa, pasta, etc.
Durabilitat: En un pot de vidre, cobrir amb una mica d'oli, ben tancat al voltant d'1 setmana a la nevera i molt mes temps si o guardem al congelador


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1265 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: