Cappuccino de carbassa amb crema de gorgonzola

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la crema de Gorgonzola:

Per decorar:

8 racions

Elaboració

Talla la carbassa pelada a trossos petits.
Salteja la ceba en oli d'oliva, afegeix la carbassa i també la salteges.
Agrega el brou de verdures i la crema, i cuina 30 minuts.
Un cop cuit fes un puré amb el saltejat de carbassa i la mantega freda, assaona amb la sal i el pebre.
Manté el puré calent.
Munta la nata.
Fes passà el Gorgonzola per un colador fi i barreja amb la crema muntada freda, reserva a la nevera.

Notes

Com se serveix? Posa el puré de carbassa en les tasses, posa una mica de crema de gorgonzola al centre i decora amb les galetes amaretto esmicolades i un rajolí d’oli d'oliva.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se