Cappuccino de carbassa amb crema de gorgonzola
Categoria:
Tipus de plat: Crema
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 g de carbassa
- 900 g de brou de verdures
- 80 g de ceba, finament picada
- 150 g de crema liquida
- 80 g de mantega
- Sal i pebre
- Oli d'oliva
Per la crema de Gorgonzola:
- 50 g Gorgonzola
- 200 g de crema muntada
Per decorar:
- 4 galetes amaretto
- Oli d'oliva
Elaboració
Talla la carbassa pelada a trossos petits.
Salteja la ceba en oli d'oliva, afegeix la carbassa i també la salteges.
Agrega el brou de verdures i la crema, i cuina 30 minuts.
Un cop cuit fes un puré amb el saltejat de carbassa i la mantega freda, assaona amb la sal i el pebre.
Manté el puré calent.
Munta la nata.
Fes passà el Gorgonzola per un colador fi i barreja amb la crema muntada freda, reserva a la nevera.
Notes
Com se serveix? Posa el puré de carbassa en les tasses, posa una mica de crema de gorgonzola al centre i decora amb les galetes amaretto esmicolades i un rajolí d’oli d'oliva.
Comparteix aquesta recepta: