Canelons de carbassó

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla l'albergínia a daus, sala i deixa escórrer durant 30 minuts
Pica els carbassons en juliana.
En una cassola amb oli, fregeix la ceba, l'all, l'albergínia i els carbassons i deixa
que s'evapori tota l'aigua que desprenguin.
Afegeix les 2 cullerades de farina, el tomàquet, les olives, el ramat d'herbes, sal
i espècies i remena a foc suau durant dos minuts.
Incorpora la llet, remena bé i deixa bullir 4 minuts, retirant després el ramat
d'herbes.
Farceix els canelons.
Es poden cobrir amb qualsevol salsa, excepte la salsa beixamel feta amb brou de
peix


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se