Canelons marinada

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posa els musclos i les cloïsses a foc viu.
Quan estiguin oberts, escorre i desprèn les closques.
Pica tot molt petit amb un ganivet.
En una cassola amb oli, sofregeix els alls, afegeix els calamars ja nets i ofega durant 5 minuts.
Després agrega el xerès i deixa que redueixi, salpebra al gust.
Incorpora la salsa beixamel espessa, els musclos i les cloïsses, barreja bé tots els ingredients.
Farceix els canelons i cobreix amb salsa beixamel feta amb brou de peix


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se