Bunyols de bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una aranya de filferro
Una paella de ferro fonda
Paper de cuina
Una safata de porcellana ben bonica
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, en un bol gran, barregem: la farina, la llet, el rovel d'ou, un polsim de sal, el sobre de llevat, els alls ratllats, i el julivert molt picolat. Ho remenem amb el batedor de varetes, procurant que no quedi ni massa clara ni massa espessa la barreja i ho deixem reposar mitja hora.
A part, dessalem el bacallà tot canviant l'aigua tres o quatre vegades, i quan el tinguem a punt de sal, l'esmicolem amb l'ajud d'un ganivet, i l'afegim a la barreja de pasta per fregir. Seguidament, posem força oli a la paella, i quan és calent, amb l'ajud de dues culleres grans, anem fent bunyols, i els anem fregint, tot remenant-los amb l'aranya, per tal que no es cremin, i quan siguin rossos, els traiem en una safata amb paper de cuina, per treure l'exccés d'oli. Un cop fregits, els posem en una safata de porcellana ben bonica, i els traiem a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se