Bunyols de bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 grams de bacallà esqueixat
  • Tres alls ratllats
  • Julivert molt picolat
  • Farina
  • Llet sencera
  • Un sobre de llevat en pols
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Un rovell d'ou

6 racions

Utensilis

Una aranya de filferro
Una paella de ferro fonda
Paper de cuina
Una safata de porcellana ben bonica
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, en un bol gran, barregem: la farina, la llet, el rovel d'ou, un polsim de sal, el sobre de llevat, els alls ratllats, i el julivert molt picolat. Ho remenem amb el batedor de varetes, procurant que no quedi ni massa clara ni massa espessa la barreja i ho deixem reposar mitja hora.
A part, dessalem el bacallà tot canviant l'aigua tres o quatre vegades, i quan el tinguem a punt de sal, l'esmicolem amb l'ajud d'un ganivet, i l'afegim a la barreja de pasta per fregir. Seguidament, posem força oli a la paella, i quan és calent, amb l'ajud de dues culleres grans, anem fent bunyols, i els anem fregint, tot remenant-los amb l'aranya, per tal que no es cremin, i quan siguin rossos, els traiem en una safata amb paper de cuina, per treure l'exccés d'oli. Un cop fregits, els posem en una safata de porcellana ben bonica, i els traiem a taula.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3134 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: