Xupa-xups de formatge

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

En un bol barrajem els dos formatges amb la mantega fins aconseguir una pasta homogènea, un cop ho tinguem tot ben barrejat ho deixem refredar a la nevera perquè agafi consistència
Passat uns 30 minuts tornem a treure el bol de la nevera i fem boletes amb la massa, les anem clavant en els pals de les broquetes i les tornem a posar a la nevera perquè no perdin consistència.
Ara toca desfer la xocolata podem fer-ho al bany maria o al microones, cadascú el que prefereixi. Esperem que es refredi i ara ja nomès queda cobrir les boles de formatge amb la xocolata i tornar a posar a la nevera perquè quedi ben cruixent fins l'endemà

1h

Notes

- En comptes de formatge de cabra es pot fer servir brie o camembert


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se