Senglar amb castanyes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot mireu si el senglar és ben dessagnat, si el veieu molt vermellós, el poseu cobert d'aigua fins que quedi la carn més blanqueta. Un cop escorregut el talleu a daus més o menys iguals i el poseu a marinar amb: vi negre que el cobreixi, pebre negre en gra, totes les verdures tallades a juliana gruixuda i les 2 fulles de llaurer. Tot això ho deixeu durant 2 nits a la nevera. Passada la maceració l'escorreu del vi i el poseu en una cassola amb oli d'oliva a coure, quan veieu que les verduretes comencen a ser cuites hi afegiu aigua fins a cobrir-lo hi poseu la sal,i ho deixeu coure a foc normal durant unes 3 hores. Si veieu que queda sec hi aneu afegint aigua i/o brou vegetal, i aneu provant el punt de cocció. Quan falti més o menys 1/2 hora per acabar-se de fer, hi poseu les castanyes pilongues i ja ho podeu servir.
Com tots els guisats, si podeu fer-lo amb antel.lació, el sabor s'accentua i és encara més deliciós.

3h 10min

Notes

El senglar és molt millor cou-re´l quan ja és ben "reposat" més o menys uns 5 dies.
Si teniu una gran quantitat de senglar, podeu cou-re'l tot amb aquesta recepta base (sense les castanyes) congelar-lo en porcions i després acabar-lo de cuinar amb diferents sabors substituïnt les castanyes per: patates fent un bon estofat, carbassa, amb xocolata negra,o el què se us acudeixi!!!


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se