Ossobuco amb salsa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

- Posem a escalfar oli en una paella,mentrestant anem enfarinant els trossos de carn ja salpebrats, quan l'oli estigui calent posem els trossos a fregir i els traiem un cop estiguin rossos i els reservem.
- Tallem la ceba ben menuda, la sofregim, mentrestant anem tallant els tomàquets a daus, quant la ceba estigui cuita afegim els daus de tomàquets i els anem xafant, quant estigui tot cuit afegim el polsim de pell rallada de llimona i la cullaradeta de herbes aromàtiques, afegim també el vi blanc i el brou i li donem algunes voltes.
- Agafem una olla fonda, posem els trossos de carn reservats i afegim per sobre la salsa de la paella, abaixem el foc i deixem coure durant una hora a foc ben lent i controlant que no s'enganxi.

1h 30min

Notes

- Si abans de fregir la carn a la apella l'espolsem podrem aprofitar el mateix oli per fer la ceba


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se