Ossobuco amb salsa

Ingredients

  • 4 trossos d'ossobuco
  • farina
  • 1 got de vi blanc
  • 1 got de brou de carn
  • 1 ceba mitjana
  • 4-6 tomàquets madurs
  • sal
  • pebre
  • una mica de pell de llimona rallada
  • herbes aromàtiques

2 racions

Elaboració

- Posem a escalfar oli en una paella,mentrestant anem enfarinant els trossos de carn ja salpebrats, quan l'oli estigui calent posem els trossos a fregir i els traiem un cop estiguin rossos i els reservem.
- Tallem la ceba ben menuda, la sofregim, mentrestant anem tallant els tomàquets a daus, quant la ceba estigui cuita afegim els daus de tomàquets i els anem xafant, quant estigui tot cuit afegim el polsim de pell rallada de llimona i la cullaradeta de herbes aromàtiques, afegim també el vi blanc i el brou i li donem algunes voltes.
- Agafem una olla fonda, posem els trossos de carn reservats i afegim per sobre la salsa de la paella, abaixem el foc i deixem coure durant una hora a foc ben lent i controlant que no s'enganxi.

1h 30min

Notes

- Si abans de fregir la carn a la apella l'espolsem podrem aprofitar el mateix oli per fer la ceba

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

980 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

3 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Lidia, si vas a les meves receptes, podràs veure una alta manera de fer la sofraja de vedella( ossobuco). Quim Lleonart.
Lidia Mar diu:
Moltes gracies Quim, prenc nota per provar-la. Ja et comentaré com m'ha anat
Maruja Torres Cortes diu:
m'agrada aquesta recepte, la faré. Gràcies.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: