Patates amb fredolics
Ingredients
- patates
- fredolics
- all
- oli
Elaboració
Pelem les patates, les tallem a daus i les posem a bullir. Quant estiguin ben tendres les retirem del foc, les colem i les xafem fins aconseguir una massa homogènia.
Netegem els fredolics, escalfem una mica d'oli en una paella i coem els fredolics, començaran a treure aigua, un cop aquesta hagi reduït afegim els all picat, i donem unes quantes voltes. Posem la patata xafada i ho anem barrejant. Salpebrem al gust
30min
Notes
Els fredolics es poden substituir per camagrocs.
Es un plat per servir calent en dies de fred
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
2115 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Tens tota la raó, el que passa es que tinc la costum de deixar-les abans amb aigua per tal d'evitar la sorra. D'aquesta...
Moltes gracies Quim, prenc nota per provar-la. Ja et comentaré com m'ha anat
Sempre he fet el tiramisú classic i m'ha agradat aquesta variant, a veure si aquest cap de setmana la provem
Hola Joan, Aquesta recepta es molt bona! Suggeriment: - El all del morter el pots fregir una mica abans - A la picada...