Pizza de botifarra i llom sec

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Per fer la massa (2 unitats)
  • 300 gr de farina
  • 20 gr de llevat fresc
  • 3 cullerades d'oli
  • 125 gr de llet
  • 25 gr d'aigua
  • Un polsim de sal
  • Ingredients per la pizza
  • Una botifarra
  • Llom sec
  • Tomàquet
  • Mozzarella
  • Orenga
  • 2 "Tranchetes"
  • Paper de forn

Elaboració

- Primer de tot haurem de fer la massa per la pizza, mesclem tots els ingredients en un bol i els anem barrejant fins aconseguir una massa que no se'ns enganxi als dits, podria ser que per aconseguir-ho necessitem afegir una mica més de farina.
- Un cop tinguem la massa la deixem fermentar en un lloc ben fresc unes dues hores perquè augmenti de volum, jo normalment la poso en una safata i la tapo amb paper film transparent per evitar que entri aire
- Passades les dues hores agafem la massa i la dividim amb dues parts, una la podem congelar o aprofitar per fer alguna altra pizza (Vegeu recepta de pizza de xistorra amb formatge manxec)
- Amb un corró aplanem la massa i si ens en sortim li donem forma rodona, posem la massa sobre el paper de forn. Untem amb una mica d'oli. Tot seguit i afegim la salsa de tomàquet per sobre (millor si es un sofregit casolà),agafem els dos "tranchetes" i els repartim per sobre el tomàquet. Posem el llom sec per sobre la pizza. Tallem la botifarra en rodanxes i les esclafem, o repartim per sobre la pizza. Afegim la mozzarella i l'orenga al gust i cap al forn (preescalfat a uns 200ºC)

2h 30min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

871 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: