Pit de pollastre amb salsa de llimona

Ingredients

  • 4 pits de pollastre sencers
  • farina
  • una cullerada de pebre vermell dolç
  • aigua
  • el suc de mitja llimona

4 racions

Elaboració

- En un plat posem farina per poder arrebossar els pits, en aquesta farina abans de començar arrebossar hi afegirem la cullerada (petita) de pebre vermell i ho barrejarem.
- Salpebrem els pits de pollastre, els arrebossem amb la farina que hem preparat i els espolsem per eliminar l'excés de farina.
- Posem a escalfar oli en una paella, quant estigui calent afegim els pits de pollastre i els rostim per les dues bandes.
- Mentrestant es van rostin els pits de pollastre agafarem un got on l'omplirem fins la meitat d'aigua aproximadament i el suc de la mitja llimona, o barrejarem.
- Quant estiguin rostits els pits abaixem el foc afegim el líquid del got, deixem coure lentament uns 10 minuts.

30min

Notes

- La quantitat de suc de llimona es pot variar segons els gust de cadascú.
- Si algú li agrada el menjar amb un toc picant el pebre vermell pot ser picant en comptes de dolç
- Un cop afegim el suc de llimona + l'aigua, a vegades es bo girar la carn. Els pits de pollastre poden ser molt gruixuts i es millor ajudar a la seva cocció girant-los

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2409 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: