Ou ferrat diferent
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 4 brioixos
- 4 ous
- salsa de tomàquet
- sal
- Oli
4 racions
Elaboració
Agafem els brioixos i fem un forat al mig com si els volguéssim buidar, untem el forat que hem fet amb la salsa de tomàquet (millor si es un sofregit que hem fet nosaltres).
Per una altra banda separem les clares del rovell de l'ou, el rovell el posem dins del forat que hem fet al brioix i afegim un xic de sal.
Muntem les clares al punt de neu i les posem per sobre del rovell per emplenar el forat.
Escalfem l'oli amb una paella, quan estigui calent hi posem el brioix a dins i amb una espàtula o cullera anem tirant oli per sobre la clara fins que aquesta quedi daurada.
Servir calent
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1512 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.