Pizza de xistorra i formatge manxec
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Pizza
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 xistorra
- Formatge manxec
- Salsa de tomàquet
- 2 "Tranchetes"
- Mozzarella
- Orenga
- Massa de pizza
Elaboració
- Encenem el forn per anar-lo escalfant a uns 200ºC, traiem la safata i posem un paper de forn a sobre al damunt del qual posarem la massa de pizza. Untem amb la salsa de tomàquet la massa, escampem els tranchetes per sobre a trossos. Tallem la xistorra en trossos no molt grans i els afegim a la pizza, tallem tres o 4 trossos de formatge manxec, els esmicolem i els afegim al conjunt anterior, afegim la mozzarella rallada i l'orenga i cap al forn
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
882 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Tens tota la raó, el que passa es que tinc la costum de deixar-les abans amb aigua per tal d'evitar la sorra. D'aquesta...
Moltes gracies Quim, prenc nota per provar-la. Ja et comentaré com m'ha anat
Sempre he fet el tiramisú classic i m'ha agradat aquesta variant, a veure si aquest cap de setmana la provem
Hola Joan, Aquesta recepta es molt bona! Suggeriment: - El all del morter el pots fregir una mica abans - A la picada...