Llenties amb sípia

Ingredients

  • 500 gr de llenties cuites
  • 3 sípies brutes
  • 2 fulles de llores
  • 1 ceba
  • 4 tomàquets
  • Oli
  • Brou de peix
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Utensilis

- Batedora de vareta per tritura el tomàquet

Elaboració

- Tallem la ceba tant petita com puguem, escalfem oli en una cassola i sofregim la ceba lentament.
- Mentrestant netegem les sípies, en guardem la melsa i les trossegem a daus, un cop vegem que la ceba esta cuita i afegim la sípia i la coem a foc lent uns 15 minuts.
- En una gerra triturem els tomàquets i ho guardem.
Passats els 15 minuts de cocció afegim el llorer, li donem unes voltes i tot seguit afegim la melsa de les sípies i la tomata triturada. Coem uns 15 minuts més.
- Afegim les llenties (millor netejar-les una mica amb aigua abans), ho barregem be, afegim el brou de peix calent i salpebrem al gust.
- Passats 15 minuts mes de cocció ja es pot servir

50min

Notes

- Si no trobeu sípia bruta o podeu fer amb sípia neta
- Si no disposeu de brou de peix es pot fer servir aigua

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6271 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: