Musclos amb verduretes
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Pebrot verd
- Pebrot vermell
- Ceba
- 500gr de musclos
- Un got de vi blanc
- Timó llimoner
- Oli
- Sal
- Pebre
Elaboració
- Netejar els musclos, posar dins una cassola i afegir-hi el vi blanc, coure'ls fins que s'obrin. Colar-los però reservant el suc que hagin tret.
- Tallar la ceba, el pebrot verd i el pebrot vermell a daus petits. Escalfar oli en una paella i sofregir la ceba a foc lent, quant estigui cuita afegir-hi els dos tipus de pebrot i coure. Un cop es vegin cuits abaixar el foc, salpebrar al gust, tirar el timó llimoner per sobre i afegir-hi el suc dels musclos, deixar caure a poc a poc fins que quedi tot melòs.
- Mentrestant triar els musclos, retirar els que no s'hagin obert i treure una de les closques, un cop les verdures estiguin ben cuites afegir-hi els musclos donar unes quantes voltes per que agafin temperatura i servir
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1364 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Tens tota la raó, el que passa es que tinc la costum de deixar-les abans amb aigua per tal d'evitar la sorra. D'aquesta...
Moltes gracies Quim, prenc nota per provar-la. Ja et comentaré com m'ha anat
Sempre he fet el tiramisú classic i m'ha agradat aquesta variant, a veure si aquest cap de setmana la provem
Hola Joan, Aquesta recepta es molt bona! Suggeriment: - El all del morter el pots fregir una mica abans - A la picada...