Musclos amb verduretes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pebrot verd
  • Pebrot vermell
  • Ceba
  • 500gr de musclos
  • Un got de vi blanc
  • Timó llimoner
  • Oli
  • Sal
  • Pebre

Elaboració

- Netejar els musclos, posar dins una cassola i afegir-hi el vi blanc, coure'ls fins que s'obrin. Colar-los però reservant el suc que hagin tret.
- Tallar la ceba, el pebrot verd i el pebrot vermell a daus petits. Escalfar oli en una paella i sofregir la ceba a foc lent, quant estigui cuita afegir-hi els dos tipus de pebrot i coure. Un cop es vegin cuits abaixar el foc, salpebrar al gust, tirar el timó llimoner per sobre i afegir-hi el suc dels musclos, deixar caure a poc a poc fins que quedi tot melòs.
- Mentrestant triar els musclos, retirar els que no s'hagin obert i treure una de les closques, un cop les verdures estiguin ben cuites afegir-hi els musclos donar unes quantes voltes per que agafin temperatura i servir

1h

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1287 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: