Ou ferrat amb patates fregides
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un ou
- Sal
- Oli d'oliva
- Dues patates mitjanes
1 racions
Utensilis
Una paella gran
Un plat gran
Una espàtula metàl·lica plana
Una mandolina
Una safata plana amb un paper de cuina
Elaboració
Primerament, pelem les patates i amb l'ajud d'una mandolina, les tallem en rodanxes ben fines.
Seguidament, les fregim en una paella amb oli d'oliva, i quan ja són rosses, les fiquem damunt un paper de cuina,i les reservem.
Tot seguit, cobrim tot el plat amb les rodanxes de patates fent la forma d'una margarida, i en el centre fiquem un ou ferrat amb un toc de sal, i ja ho podrem servir a taula.
45min
Notes
Farem tants plats com persones seguin a taula.
Aquest plat a la canalla els fa molta gracia, i se'l mengen molt bé.
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina dels aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3578 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.