Ou ferrat amb patates fregides

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un ou
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Dues patates mitjanes

1 racions

Utensilis

Una paella gran
Un plat gran
Una espàtula metàl·lica plana
Una mandolina
Una safata plana amb un paper de cuina

Elaboració

Primerament, pelem les patates i amb l'ajud d'una mandolina, les tallem en rodanxes ben fines.
Seguidament, les fregim en una paella amb oli d'oliva, i quan ja són rosses, les fiquem damunt un paper de cuina,i les reservem.
Tot seguit, cobrim tot el plat amb les rodanxes de patates fent la forma d'una margarida, i en el centre fiquem un ou ferrat amb un toc de sal, i ja ho podrem servir a taula.

45min

Notes

Farem tants plats com persones seguin a taula.
Aquest plat a la canalla els fa molta gracia, i se'l mengen molt bé.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3764 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: