Canelons de salmó

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

En un recipient apte per a forn, posa el peix, envoltar amb la ceba, escalunya, julivert, fulla de llorer, suc de llim, cava, sal i pebre.
Cou a forn mitjà durant 15 minuts.
Escorre el peix i aixafa amb una forquilla, afegeix la s tòfones picades, els ous batuts i posa el conjunt a foc lent.
Afegeix la crema de llet, espera que bulli i obté una pasta ben fina.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa beixamel feta amb brou de peix, escampa-hi formatge i gratina.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se