Canelons variats

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli, daura la ceba. Afegeix el porro i, quan s'estovi, l'api i la pastanaga.
Deixa 20 minuts a foc suau.
Afegeix la cansalada i cou 10 minuts més i després el vi, fins que redueixi.
Incorpora els bolets i el tomàquet.
Afegeix la salsitxa i la carn, que coguin durant 15 minuts i incorpora el brou i la sal, el pebre i la nou moscada.
Omple els canelons, cobreix amb salsa beixamel, escampa-hi formatge i gratina.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se