Ensiam gratinat amb Emmentaler

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Salsa de formatge Emmental :

Bolets per decorar:

4 racions

Elaboració

Per a la salsa, sofregeix l'all i l'escalunya en la mantega.
Afegeix la crème fraîche, escalfa i fon el formatge.
Assaona amb sal i pebre.
Barreja l'ansiam cuit amb el cerfull i distribueix a la forma ben untada amb mantega, posa la salsa de formatge pel damunt i enforna en el centre del forn prees calfat a 220 graus fins que tinguin un bonic color daurat.
Fregeix per ambdós costats, els bolets tallats a llesques en la mantega clarificada, assaona amb unes gotes de vinagre i salpebre al gust.
Serveix, en plats escalfats i adorna amb rodanxes de bolets.

Notes

Una forma per al forn, poc profunda. Mantega per al motlle


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se