Llibrets de llom farcits d'ou, xampinyons i olives

Categoria:
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Es comença el sofregit per la ceba picada fina, quan comenci a daurar-se s'hi afegeixen els xampinyons nets i també picats, es deixen coure un parell de minuts a foc fort, després s'hi afegeixen les olives també picades, deixeu-ho coure tot junt uns 5 minuts.
Feu l'ou dur. Recordeu que si es fa amb aigua freda, es deixa des de que comença a bullir 10 minuts.
Es pica l'ou dur i s'afegeix al sofregit quan ja està cuit.
Les ametlles s'afegeixen al sofregit, es remena bé i es proba de sal.
S'extenen els llibrets i es farceixen amb aquesta pasta. Se salen i es tanquen, es passen per farina, després per ou batut i finalment pel pa ratllat.
Es posen a fregir amb oli calent i un cop fregits es deixen sobre paper de cuina perquè absorbeixi l'oli abans de servir-los.
Es poden menjar freds o calents acompanyats d'una bona amanida.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se