Muffins pizza

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Massa de llevat :

4 racions

Elaboració

Col•loca en les cavitats de la forma de muffins, els motlles de paper.

Massa :

Barreja la farina i la sal, i dona la forma de volcà.
Dissol el llevat en una mica de llet, aboca la resta de la llet i l'oli en el volcà.
Amassa fins a obtenir una massa suau.
Cobreixi i deixa créixer a temperatura ambient, dues vegades.
Afegeix els ingredients restants a la massa.
Treballa la massa perquè quedin tots els ingredients repartits
Divideix la massa en 12 boles i distribueix en els motlles de paper.
Preescalfa el forn a 220 graus, mentre que la massa pot elevar-se de nou.
Cou al centre del forn a 220 graus, durant 15 o 20 minuts.
Deixa que es refredi lleugerament o per complet.

25min

Notes

Preparació : uns 25 minuts
Deixar créixer al voltant de 2 hores
Enforna : prop de 20 minuts
Per 12 peces


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se