Estofat de macarrons

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

- Posem oli d’oliva en una cassola pofunda i hi rostim els daus de porc prèviament salpebrats a temperatura forta.
- Quan siguin rossos, abaixem el foc i hi afegim la ceba ben picada.
- Afegim sal a la ceba, i quan porti deu minuts hi afegim l’all també ben picat, juntament amb la pastanaga, pelada, i tallada en dauets.
- En cinc minuts hi podrem afegir el rajolí de vi blanc olorós.
- Quan el sofregit de ceba i all ja tingui un bon color hi afegirem el tomàquet madur ben ratllat i sofregirem a foc lent (mín. 20 minuts).
- Per últim hi afegirem el pebre vermell picant.
- En aquest punt afegirem aigua tèbia, pujarem el foc fins que bulli, li posarem el punt de sal i hi bullirem els macarrons pluma(millor no passar-nos amb l’aigua i tenir-ne de bullint per si fem curts poder-la afegir) .
- Quan el macarró estigui al punt (d’aigua n’haurà de quedar la justa, com si féssim un estofat).
- Sóc partidari de parar els macarrons un punt abans d’estar al punt, separar-los del foc i tapar-ho. Aquest plat celebrar que el deixem reposar uns minuts.
- Servirem amb el parmesà ratllat per sobre.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se