Patatas d'hivern

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli poxem la ceba i el pebrot picats amb un xic de sal.
Afegim els tall de xoriso i el pernil, sofregim uns minuts.
Posem el llorer, el pebre vermell ofegem una mica i afegim les patatas a talls i posem el brou i deixem uns 25 minuts.
A la paella amb una mica d'oli i fregim els talls de butifarra enfarinats.
Abans de servir els posem amb les patatas.
Servir molt calent

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se