Patatas d'hivern

Ingredients

  • 1 kg. de patatas
  • 2 cebes
  • 1 pebrot verd
  • 2 fulles de llorer
  • 8 talls de xoriso vermell
  • 8 tall de botifarra negra
  • 150 grms de tacos de pernil serra
  • 1 cullerada de pebre vermell
  • 1 xic de farina
  • 1,5 lt. d'aigua o brou
  • Oli sal

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli poxem la ceba i el pebrot picats amb un xic de sal.
Afegim els tall de xoriso i el pernil, sofregim uns minuts.
Posem el llorer, el pebre vermell ofegem una mica i afegim les patatas a talls i posem el brou i deixem uns 25 minuts.
A la paella amb una mica d'oli i fregim els talls de butifarra enfarinats.
Abans de servir els posem amb les patatas.
Servir molt calent

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1420 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
El provare, doncs amb aquest fred crec que ès un plat molt consisten per ajudar a passar-ho

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: