Escudella d'hivern
												Categoria: 
						
						 Sopes i cremes
 
						Sopes i cremes
						
						
						
						Tipus de plat: Sopa
						
						
						
						Estació:  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- Quatre litres d'aigua mineral
- Un pit de gallina
- Una garreta de vedella petita
- Una botifarra culana blanca
- Una botifarra culana negra
- 30 mandonguilles petites (comprades a la parada d'aviram)
- Una col petita
- Una branca d'api
- Tres patates mitjanes
- 100 grams de cigrons cuits
- 100 grams de fideus del nº2
- 100 grams d'arròs tipus bomba Montsià
- Sal
- Dos talls de cansalada virada
- Un os de vedella de la part del genoll
- Un os de pernil
 5 racions
 5 racions
Utensilis
Una olla fonda
Una sopera de porcellana
Cinc plats fondos
Una cassola metàl·lica fonda
Una escorredora
Una safata plana metàl·lica
Elaboració
							Primerament, en una olla fonda posem: els quatre litres d'aigua, dues fulles de col, una patata pelada tallada en dues meitats, una branca d'api, la cansalada virada, el pit de gallina, la garreta de vedella, i fem que arrenqui a bullir almenys una hora, i seguidament, retirem les carns i escorrem el brou.
A continuació, fiquem el brou en una cassola fonda, fem que arrenqui el bull, i tot seguit anem afegint-hi: la col tallada a trossos menuts, els cigrons, els fideus, l'arròs, dues patates tallades a quadrets petits, i seguidament afegim tant la garreta com el pit de pollastre, la cansalada tot picolat ben menut, i ja podrem afegir-hi també les mandonguilles i la botifarra blanca tallada a rodelles de mig dit de gruix.
Tot seguit, ja podrem afegir-hi la botifarra negra tallada a rodelles de mig dit de gruix, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns quinze minuts més, i ja podrem omplir la sopera, i servir-ho a taula juntament amb cinc plats fondos.
														
 2h
 2h 
 Etiquetes: 
						Cuina de tardor-hivern  La cuina de les escudelles
 
						Etiquetes: 
						Cuina de tardor-hivern  La cuina de les escudelles  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3358 visites.
 3358 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració Roger Lorente Martínez
 Roger Lorente Martínez![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Carpaccio
 Carpaccio Carns
 Carns 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram