Trufas

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per l'adornament:

24 racions

Elaboració

primer de tot agafarem la nata líquida i la mantega i la posarem al foc a bullir,mentres arranca el bull trencarem la xocolata a trossets petits, un cop la nata i la mantega comensi a bullir hi afegirem de mica en mica i sense deixar de remanar la xocolata fins a crear una salsa homgenia, un cop ha agafat la textura edient treurem del foc i deixarem reposar uns 10 minuts a temperatura ambient, un cop passatsels 10 minuts posarem a la nevera unes 6 a 8 hores aproximadament si son mes no passa res la pasta ha de quedar presa completament pero muldejable, la treurem de la nevera i inicarem a fer les boletes amb l'ajuda d'una cullera i les mans un cop feta la bola la passarem per la guarnició que tinguem preparat.

Notes

per fer la trufa es necessita aproximadament uns 20 minuts i un cop la trufa ha quedat presa i la treiem de la nevera el temps que es necessiti pera fer les boles-


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se