Torrades de Raclette i pernil

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Posa el pa a la safata, sobre el paper per a forn, ruixa amb vi blanc sec o suc de poma.
Cobreix les llesques de pa amb el pernil i el formatge, distribueix les verdures de la temporada pel damunt.
Enforna i cou al mig del forn pre-escalfat a 200 graus durant uns 10 a 15 minuts.
En lloc d'utilitzar adobats amb vinagre pots usar fruits dolços i amargs.
Serveix amb una amanida mixta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se