Crema de carbassa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Un "turmix" o batedora manual. Una sopera si s'escau.

Elaboració

Posarem l'oli al foc, i tallarem a juliana la ceba, i la sofregirem fins que quedi tova. Tallarem tot seguit la carbassa a daus i l'afegirem al sofregit. Quan estigui tot una mica ros, hi afegirem aigua -cobrint els ingredients-, i ho deixarem bullir uns deu minuts.
Seguidament, ho desfarem tot amb el turmix o similar.
Passarem per la paella lleugerament els encenalls de pernil salat, i una vegada tenim la sopa feta, els posarem per sobre.

Notes

És una sopa d'hivern, que ha de servir-se molt calenta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se