Crema de carbassa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una carbassa mitjaneta
  • Una ceba blanca o de Figueres mitjana també
  • Oli d'oliva verge
  • Sal
  • Un pot de crema de llet
  • Aigua
  • Uns encenalls de pernil salat

5 racions

Utensilis

Un "turmix" o batedora manual. Una sopera si s'escau.

Elaboració

Posarem l'oli al foc, i tallarem a juliana la ceba, i la sofregirem fins que quedi tova. Tallarem tot seguit la carbassa a daus i l'afegirem al sofregit. Quan estigui tot una mica ros, hi afegirem aigua -cobrint els ingredients-, i ho deixarem bullir uns deu minuts.
Seguidament, ho desfarem tot amb el turmix o similar.
Passarem per la paella lleugerament els encenalls de pernil salat, i una vegada tenim la sopa feta, els posarem per sobre.

Notes

És una sopa d'hivern, que ha de servir-se molt calenta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1361 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: