Canelons de Quaresma
Categoria:
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 300 grams de lluç.
- 300 grams de rap.
- 5 gambes.
- 2 rodanxes de pa.
- 2 cullerades de concentrat de tomàquet.
- 50 grams de formatge ratllat.
- ½ decilitre de llet.
- Oli, farina, sal i pebre.
Elaboració
Pela les gambes i neteja el peix d'espines, sala, passa per farina i fregeix lleugerament.
En una cassola, amb 3 cullerades d'oli, posa el peix i les gambes i aixafa amb una espàtula de fusta.
Afegeix el concentrat de tomàquet, el formatge i el pa remullat en llet, i salpebra al gust.
Vigila que el peix no quedi sec.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa de fruits secs, escampa-hi formatge i gratina.
Comparteix aquesta recepta: