Canelons de Quaresma

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela les gambes i neteja el peix d'espines, sala, passa per farina i fregeix lleugerament.
En una cassola, amb 3 cullerades d'oli, posa el peix i les gambes i aixafa amb una espàtula de fusta.
Afegeix el concentrat de tomàquet, el formatge i el pa remullat en llet, i salpebra al gust.
Vigila que el peix no quedi sec.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa de fruits secs, escampa-hi formatge i gratina.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se