Sopa de patates

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Decoració:

2 racions

Elaboració

Sofregir l'all i la ceba en la mantega.
Afegir el gingebre i les patates i sofregir uns instants, desglaça amb el brou, i mig cobert cuina de 15 a 20 minuts o fins que estiguin toves.
Fes de tot un puré ben fi. Afegeix la crema de llet i deixa bullir.
Assaona al gust
Si queda molt espessa, es pot, diluir amb una quantitat adequada de brou.
Distribueix la sopa en plats calents, adorna i serveix ben calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se