Llom de porc a la bella molinera amb boletes de patata

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un buidador de fruites, per fer boles.
Una paella gran

Elaboració

Primerament, fem la salsa a la bella molinera, i la reservem calenta damunt la planxa. Seguidament, agafem les patates, i amb l'estri de fer boles les anem buidant i les anem posant a la paella amb oli d'oliva i un polsim de sal a foc mitjà, fins que són cuites.
A continuació, salem els talls de llom, els passem per farina , l'ou batut i els fregim amb oli d'oliva fins que són cuits.
Tot seguit, posem en un plat tres talls de llom,el cobrim amb la salsa bella molinera, posant-hi al costat dotze boletes de patates dauradetes.
Un cop servits els quatre plats, ja els podrem treure taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se