Canelons d'Albergínies

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla les albergínies a daus, sala i deixa durant 1 hora en una escorredora.
En una cassola amb oli, fregeix les albergínies, afegeix els pinyons, els ous lleugerament batuts, el julivert i l'alfàbrega, i salpebra al gust.
Retira del foc, afegeix el mató i el formatge d'ovella.
Omple els canelons, cobreix amb mousse d'escalivada, empolvora amb formatge i gratina al gust.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se